Over mij

ShiatsuPlus-Celia-VerschoorIn 2010 is ShiatsuPlus opgericht in Rotterdam-Kralingen. Mijn drijfveer en passie is het begeleiden en stimuleren van mensen in hun eigen unieke ontwikkelingsproces. Het geven van shiatsutherapie  in combinatie met mijn ervaring in het bedrijfsleven, maakt dat ik cliënten diverse tools kan meegeven. Mijn doel is om zowel fysiek als mentaal gewenste veranderingen in gang te zetten. Denk hierbij aan een klacht en/of pijn verhelpen of verminderen, versterken van emotionele stabiliteit, verhogen van vitaliteit en welzijn, aanpassen voedingspatroon en gezond bewegen.

In 2003 maakte ik kennis met shiatsu. Dat was achteraf life changing. Ik was zo onder de indruk dat mijn keus om shiatsu te gaan studeren snel was gemaakt. De kwaliteit en het effect van de aanraking tijdens de behandeling raakten me direct. In shiatsu ontdekte ik een behandelvorm die naadloos aansloot bij mijn visie op gezondheid en ziekte. De klacht en/of ziekte staat niet op zichzelf, maar wordt gezien in de context van de mens, zijn leven en zijn omgeving. Shiatsu is een prettige manier om klachten te verhelpen en draagt bij aan groei en het begrijpen van de samenhang tussen body en mind. Hierdoor ervaren mensen dat ze veel meer invloed hebben op hun eigen fysieke en geestelijke gezondheid dan ze aanvankelijk dachten.

De opleiding tot registertherapeut volgde ik aan de Amsterdamse school voor Iokai shiatsu therapie. Daarnaast volgde ik de SHO Registeropleiding Westers Medische Basiskennis en verschillende trainingen over voeding en het effect daarvan op gezondheid.  Regelmatig volg ik nascholing en intervisie. Momenteel ben ik in opleiding tot acupuncturist aan de Traditional Chinese Medicine Academy in Amsterdam.

Het mooiste resultaat voor mij is als iemand klachtenvrij is en/of meer fysieke en geestelijke gezondheid ervaart, maar zich ook meer bewust is geworden van zijn eigen lichaam en welzijn. Een zuiver en gezond bewustzijn leidt tot het maken van gezonde keuzes, meer levensvreugde, vitaliteit en/of  het voorkomen van klachten in de toekomst.

Als kwaliteitsbewuste professional streef ik altijd naar de balans tussen:
Deskundigheid – Samenwerking – Maatwerk – Resultaat

Celia Verschoor

 

Iokai Shiatsu therapie Rotterdam