Praktijkruimte huren Rotterdam

ShiatsuPlus is onderdeel van Studio Oost West. STUDIO OOST-WEST is gevestigd in hartje Rotterdam op de begane grond aan de Westblaak 88-122, Unit 122 C. Op deze plek werken Westers en Oosters opgeleide behandelaars samen onder 1 dak vanuit de overtuiging dat 1+1 meer is dan de som der delen. We hebben plezier in wat we doen! Daarnaast is het leerzaam om kennis te delen en elkaar te inspireren waardoor we steeds de beste keus voor de patiënt/client te kunnen maken.

Denk jij dat jouw praktijk “thuis” hoort in Studio Oost West? Dan ontmoet ik je graag voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. Ik kom graag in gesprek met mensen uit diverse disciplines die openstaan voor elkaars kennis en zich thuis voelen bij onze filosofie. Misschien heb je al een fijne werkplek, maar wil je wel graag kennismaken zodat we in de toekomst kunnen samenwerken. Ook dan ontmoet ik je graag. Voor meer informatie over onze studio kun je een kijkje nemen op www.studiooostwest.nl.

De volledig ingerichte praktijkruimtes kunnen gehuurd worden. Er zijn 3 behandelruimtes en 1 spreekkamer. 1 ruimte kan flexibel gebruikt worden. Daarnaast is er een huiselijk ingerichte wachtkamer, een volledig ingerichte pantry, een gezamenlijke werkplek voor de therapeuten en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de vergaderruimtes in de algemene ruimte.