Referenties

Burn-Out Klachten
Mijn burn-outklachten hebben mij doen besluiten het helemaal over een andere boeg te gooien. Ik was niet meer in staat om te ontspannen en stond op omvallen. Daarbij zag ik het niet zitten om het gebruikelijke pad van hulpverlening (huisarts, psycholoog, fysiotherapeut e.d.) te bewandelen. Ondanks het feit dat ik een vrij nuchter persoon ben, was ik toe aan een alternatieve benadering om een stap vooruit te kunnen maken. Shiatsu
heeft mij veel gebracht, met name dat het uiteindelijk allemaal draait om de beschikbare energie en hoe je hiermee omgaat. Enerzijds tips m.b.t. voeding, bewegen en ontspanning, anderzijds de behandeling zelf die zeker in het begin een enorm ontspannend effect op mij heeft gehad. Mijn klachten zijn afgenomen en spelen soms nog op, maar ik weet nu hoe ik hier op moet anticiperen en daar voel ik me ook zeker sterker door. In fases van een paar maanden achter elkaar had ik genoeg aan 1 keer in de twee weken een behandeling. Ik ben zeer te spreken over de aanpak en deskundigheid van Celia. Door haar kalme maar daadkrachtige benadering heb ik makkelijk stappen kunnen maken. Laagdrempelig maar zeer effectief.

Miriam, Rotterdam / Stafmedewerker Onderwijs
December 2020

Niet meer kunnen slapen als gevolg van stress
“Het heeft heel veel geholpen. Ik slaap al 2 nachten veel beter en voel me minder gespannen. Dank je wel”

Richard / Operational Manager
December 2020

Menstruatieklachten
Jarenlang liet ik me een week per maand belemmeren door hevige menstruatieklachten. Nu, na negen behandelingen, denk ik alleen maar: waarom kende ik Celia niet eerder? Mijn klachten zijn sterk verminderd: ik heb minder pijn en verlies minder bloed. Maar de afspraken bij ShiatsuPlus brachten me nog veel meer dan dat. De uren op het zachte behandelbed zijn uurtjes helemaal voor mezelf. Celia geeft bruikbare en fijne tips om gezonder te eten en stress te verminderen en is een rustig en wijs klankbord. Na een uur bij Celia loop ik ontspannen naar buiten en kan ik er echt weer even tegen!

Froukje, Rotterdam
December 2020

Rug- en schouderklachten
Ik ben bij de Shiatsu Plus praktijk gekomen met rug- en schouderklachten, gerelateerd aan stress en een verkeerde werkhouding. Na een zorgvuldige intake heb ik meerdere behandelingen gekregen waar ik direct na de eerste behandeling al baat bij had. Na een tweetal behandelingen zijn de klachten verdwenen, waarna het vooral zaak werd om de klachten vanaf dat moment voor te zijn. Hier heb ik oefeningen en leefstijltips voor gekregen. Shiatsu Plus kenmerkt zich door een holistische aanpak, waarbij wordt gekeken hoe de oorzaak van de klachten kan worden weg genomen ipv het bestrijden van de symptomen. Dit zorgt voor duurzame resultaten.

Aarti, Rotterdam / Afdelingshoofd Operations
December 2020

Frozen Shoulder
Ik ben bij ShiatsuPlus gekomen met een frozen shoulder. Ik sliep slecht vanwege de enorme pijn en kon mijn arm bijna niet meer bewegen. Er was mij een ernstig perspectief geschetst door de orthopeed en met fysiotherapie kwam ik niet verder. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Celia. Ik zat qua werk in een stressvolle periode en merkte dat ik tijdens haar behandeling tot rust kwam. Al na de eerste sessie voelde ik verlichting in de pijn. Na een aantal sessies was de pijn nagenoeg weg en mijn bewegingsmogelijkheden enorm toegenomen. Nu, na vier maanden heb ik bijna geen last meer van de frozen shoulder (terwijl mij door de medisch specialist was verteld dat het minimaal een jaar zou duren). Verder heb ik van Celia goede handvatten gekregen om te voorkomen dat de klachten terugkomen en om met de stress in mijn leven om te gaan. Behalve mijn frozen shoulder klachten zijn ook andere klachten afgenomen. Kortom ik beveel de shiatsuplus praktijk van Celia van harte aan!

Monique, Rotterdam/ manager marketing, communicatie & fondsenwerving
December 2020

Hernia onderrug
Ik kwam bij Celia met klachten van een hernia in mijn onderrug. De behandelingen hebben ervoor gezorgd dat ik meer kan ontspannen. Waardoor ik zelf meer de gelegenheid heb gehad om mijn rug te trainen en te versterken. De behandelingen waren altijd erg goed en naast de massage zelf was er altijd ruimte voor een leuk en diepgaand gesprek over de problemen waarmee je bezig bent of tips om je klachten beter onder controle te krijgen.

Jeffrey, Rotterdam / Systeembeheerder
December 2020

Wintertenen en tijd om even te ontspannen
Een jaar geleden kwam ik bij Celia in de praktijk omdat ik een slechte doorbloeding heb en met name in de winter vaak koude voeten krijg. Daarbij wilde ik ook op vaste momenten ontspannen. Van mijn wintertenen ben ik helemaal af. Verder helpt shiatsu mij om even tot rust te komen en leer ik te luisteren naar mijn lichaam. Meestal ga ik één keer per 5/6 weken.
Celia neemt goed de tijd voor je en denkt met je mee in het zoeken naar antwoorden. Ook denkt ze graag mee wat je qua levensstijl kunt verbeteren om je systeem te ondersteunen. Ze werkt op maat en legt niks op. Het is prettig om elke keer weer langs te komen.

Maaike, Rotterdam / medisch maatschappelijk werker
November 2020

Pijn in schouder met uitstraling naar arm
Ik ben bij ShiatsuPlus gekomen vanwege een pijnlijke schouder met uitstraling naar mijn arm. Na de eerste behandeling voelde ik al verschil, mijn schouder voelde minder gespannen. Na ongeveer zeven behandelingen verdween de pijn en kon ik weer een diepe ontspanning voelen, waarvan ik eigenlijk vergeten was hoe goed dat voelde. Door de behandeling ontstaat er ook meer ruimte in en feeling met mijn eigen lichaam. Celia neemt de tijd en kijkt  met aandacht naar de klacht. Ze weet precies welke punten in het lichaam ze moet hebben om pijn te verminderen.

Edith, Rotterdam / Docent
November 2020

Chronische nek-, schouder- en armklachten
Ik had nek-, schouder- en armklachten. Chronische klachten die door stress weer opspeelden. Na de eerste behandeling namen de klachten al af. Ook door de tips van Celia en de oefeningen die makkelijk in te passen zijn in mijn werkzaamheden. Celia is een heel rustige en kundige vrouw. Ik voelde me gelijk bij haar op mijn gemak.

Maaike, Rotterdam / Onderzoeks-medewerker
November, 2020

Pijn in benen en knieholtes / hielspoor
Ik ben met bovenstaande klachten bij ShiatsuPlus  terechtgekomen. Het lukte me niet meer om te wandelen omdat ik mijn benen niet meer kon strekken. Het blokkeerde vooral in mijn knieholtes. Ook had ik veel last van spanning in mijn hele lichaam. Al na de eerste behandeling waren veel van mijn klachten verdwenen. Voor de hielspoor heb ik, naast de behandelingen, oefeningen meegekregen die goed helpen. Celia heeft een goed luisterend oor en is er op gericht om eerst de oorzaak van de klacht te achterhalen voordat ze gaat behandelen. Ik ben zeer tevreden.

Jurate, Rhoon / Koordirigent
November 2020

Pijnklachten in spieren en gewrichten
Ik ben in 2017 bij ShiatsuPlus gekomen met spier- en gewrichtsklachten. De behandelingen hebben mij veel opgeleverd. Door gerichte oefeningen en voedingsadviezen en het gebruiken van bepaalde supplementen, die Celia adviseerde heb ik veel minder klachten. Tevens zijn de behandelingen heel ontspannend. Daardoor kom ik nog regelmatig bij Celia terug en voel mij dan heerlijk. Celia luistert iedere keer als je komt goed hoe het met je gaat en past daar haar behandeling op aan. Zij is heel deskundig en het is prettig om door haar geholpen te worden.

Leny, Rotterdam
November 2020

Nek- en Schouderklachten
Ik heb vaak nek- en schouderklachten, zo ben ik een paar jaar geleden bij ShiatsuPlus terechtgekomen. Het is heel fijn dat Celia de tijd neemt en aandacht geeft aan de gebieden waar ik last heb. Ze weet heel goed wat ze doet, ze is zorgzaam en legt het goed uit als ik vraag wat ze doet. Door de behandelingen verminderen de klachten en spanning. Ze geeft tips om ervoor te zorgen dat de klachten, ook naast de behandeling, verminderen. Wanneer ik geen klachten heb ga ik ook voor een behandeling. Het is voor mij een plek om te ontspannen, om tot rust te komen en weer in balans te komen.

Gineke, Rotterdam / Controller
November 2020

Pijn in nek/rug en vermoeidheidsklachten
Ik ben met pijn in mijn nek, rugklachten en vermoeidheid bij ShiatsuPlus gekomen. De behandelingen zijn fijn, niet alleen voor mijn nek en rug maar voor mijn hele lichaam, het werkt heel ontspannend. De combinatie van acupunctuur en Shiatsu vind ik heel fijn. Ik heb wel eens eerder acupunctuur gehad en dat heeft mij toen zeker geholpen, echter deze combinatie ervaar ik als heel prettig. Bij een acupunctuur behandeling lig je vaak alleen. Celia ging, nadat ze de naaldjes had gezet, door met haar shiatsu behandeling.  Zo houd je het contact met de therapeut, voor mij heeft dat zeker meerwaarde.

Truus P.
November 2020

Gewrichtsklachten, artrose, onderrug klachten
Ik ben met gewrichtsklachten bij ShiatsuPlus terechtgekomen. Met name de instabiliteit van mijn rug en de aanwezige artrose. De behandelingen hebben geleid tot vermindering van mijn klachten. Door de adviezen van Celia heb ik geleerd om mijn lichaam steeds beter te begrijpen. De behandelingen worden voortgezet. Wat mij bijzonder aanspreekt is de vakkundigheid, de warmte en het empathisch vermogen van Celia waardoor ik na een behandeling een innerlijke rust heb en ontspannen ben.

Jannie, Rotterdam
November 2020

Chronisch Stress Syndroom
Ik had CSS, het Chronisch Stress Syndroom. Allerlei systemen in mijn lichaam waren ontregeld. Ik had vaak hoofdpijn, een slechte spijsvertering, haar-, huid- en nagelproblemen, slaapproblemen en ik was emotioneel onstabiel.Tijdens de 6 maanden dat ik niet gewerkt heb, maar ook daarna bezocht ik ShiatsuPlus zeer regelmatig. De eerste periode eens per week en de frequentie nam geleidelijk af ook naarmate het met mij steeds beter ging. De behandelingen hebben mij heel veel gebracht. Celia is heel kundig, luistert heel goed, ook tussen de regels door. Haar behandelingen zijn iedere keer weer maatwerk, precies passend op het moment en op de problemen die zich dat moment voordoen. De behandelingen in combinatie met de aanvullende adviezen op gebied van gedrag en bijvoorbeeld eten, drinken en supplementen hebben een heel groot aandeel gehad in mijn herstel. Hoewel ik al best een beetje kennis heb van het lichaam en ook van het energetische lichaam, heeft Celia mij heel veel handvatten gegeven voor thuis en op het werk. Om herstel te bevorderen maar ook om terugval te voorkomen. Celia is heel deskundig. Ze straalt rust en warmte uit en is erg geduldig. Ze ziet snel wat er nodig is en past haar behandeling daarop aan. Soms kwam ik met een ontzettend druk hoofd binnen en was het contact met mijn lichaam er niet, waardoor ik niet eens voelde hoe moe ik was. Celia weet heel snel de energie te verplaatsen waardoor mijn hoofd rustiger werd, mijn lichaam meer ontspannen. Daardoor kreeg mijn lichaam de ruimte die het nodig had om te herstellen.

Mw. E.R., Zevenhuizen / Procesmanager en yogadocente.

Lage rugklachten (spit)
De spit bleek sterk stress gerelateerd te zijn. Het effect van de behandeling is dat er een ‘punt van resetten’ is waarin zowel lichaam als geest even terug op nul gezet wordt. Ik heb ondervonden dat de zorg voor het eigen lichaam en geest niet ophoudt bij de drempel van de therapeut. Goed om te ervaren dat de individuele zorgcapaciteit voortdurend in ontwikkeling is en evolueert tot een hoger vaardigheidsniveau waardoor toekomstige (intensievere) zorg voorkomen wordt. De informele aanpak van de therapeut nodigt uit om open te zijn over zaken die mij als mens bewegen en belemmeren hetgeen tot een doelgerichte aanpak leidt.

MV, Brielle / havenwerker

Schouderklachten, pijn- en stressvermindering
Oorspronkelijk ben ik bij ShiatsuPlus gekomen vanwege schouderklachten. Tegenwoordig word ik behandeld voor algehele pijnvermindering en stressverlaging.De behandelingen slaan altijd goed aan. De dagen erna ben ik duidelijk meer ontspannen en ervaar ik minder pijn. Ik vind dat zij altijd zeer vakkundig en geduldig te werk gaat.De adviezen die ze meegeeft, zijn altijd verhelderend en je merkt goed dat ze veel kennis en ervaring in huis heeft. Ik ben haar dankbaar dat ze mij al een aantal jaar behandelt.

Bart, Rotterdam / Creatief Producent

Klachten na zwangerschap
Ik heb een ruggenprik gekregen voor de bevalling en deze prik heeft schade veroorzaakt in mn rug en benen. Dit heeft geleid tot een aantal klachten die wel 2 jaar bleven. Door de behandelingen bij ShiatsuPlus is mijn klacht zeker verholpen. Voordat ik naar ShiatsuPlus ging ben ik eerst bij een therapeut geweest die mijn borstkas heeft rechtgezet. Vanaf daar heeft Celia mij behandeld totdat ik er geen last meer van had. Nog steeds kom ik regelmatig voor een behandeling. Elk bezoek heeft effect en mijn klachten verdwijnen de volgende dag volledig. Celia geeft bij elke afspraak adviezen en tips en helpt mij echt met liefde. Ze legt uit hoe ik mijzelf kan ondersteunen, denk aan strekkingen of mindfulness technieken. Celia beschikt over heel veel kennis. Met welke klacht ik ook binnen kom, ik ga altijd positief en geheeld naar huis.

Mevrouw M.H., Rotterdam

Slechte houding: rug- en nekpijn, hoofdpijn en slecht slapen
Het werd een beetje vicieuze cirkel; een verkeerde houding geeft rug- en nekpijn. Pijn maakt dat ik vaak slecht slaap, daardoor meer last van hoofdpijn… met hoofdpijn nog slechter slapen en dan gaan weer allerlei andere zaken zeer doen. Celia haalt een groot deel van de spanning uit het lijf en ze geeft tips en advies over houding en oefeningen. Al na een paar keer is de verbetering goed voelbaar. Nu volhouden. Celia heeft aandacht voor de (oorzaak van) klachten en kan daardoor ook passend advies geven en behandelen. Complimenten. Ook als mens fijn om bij te zijn.

Karin, Rotterdam / zelfstandig adviseur

Hardnekkige rug-, nek- en schouderklachten
Celia werd mij aangeraden door een vriend die heel enthousiast over haar behandelingsmethode vertelde. Ik had last van hardnekkige  rug-, nek- en schouderklachten, als gevolg van een auto-ongeval en stress. Ik had reeds 6 maanden lang 2 a 3 maal in de week fysiotherapie, maar dat hielp niet. Direct na de eerste behandeling van Celia merkte ik al meteen verschil en de klachten namen met elke behandeling steeds meer af. Celia werkt erg geruststellend en komt heel deskundig over. De aanpak is zeer probleemoplossend gericht. Bovendien is Celia zeer prettig in de omgang en communiceert helder en duidelijk. Ik zou Celia zonder enige twijfel aanraden bij iedereen.

De heer P.L. Muste, Rotterdam

Rug- en nekklachten, muishand
Ik ben bij ShiatsuPlus gekomen met meerdere klachten; rug- en nekklachten en last van een ‘muishand’ aan beide zijden. Ook nu tijdens mijn zwangerschap met de nodige zwangerschapskwaaltjes helpen de behandelingen uitermate goed. Na een aantal behandelingen is er een duidelijke vermindering van de klachten en verlichting van de pijn, tot vrijwel geen klachten meer. Vanaf het allereerste contact tijdens het maken van de afspraak, maar zeker ook tijdens de afspraken voel ik mij serieus genomen. Celia weet waarover zij praat en heeft duidelijk kennis van het menselijk lichaam en de wisselwerking van lichaam en geest. Wat het voor mij persoonlijk echt afmaakt is de personal touch die zij eraan verbindt, het menselijk aspect zogezegd. Wat mij betreft een echte aanrader voor een ieder met klachten!

Giullia Barabba, Rotterdam

Spanningsklachten
Sinds drie jaar kom ik regelmatig voor shiatsu behandelingen bij Celia. Ik heb een gezin met twee kinderen en mijn vrouw en ik werken allebei fulltime. Zeker in drukke periodes, zijn de behandelingen van Celia voor mij van grote waarde. Celia werkt altijd met volledige aandacht, de behandelingen voelen altijd heel precies en geven vaak meteen ontspanning. De plekken in mijn lijf die vast zitten komen vaak direct los. Ook geeft zij down to earth tips hoe ik deze spanning kan voorkomen/verminderen. Bij meer specifieke nek- en rugpijn leidt een behandeling van Celia tot afname van mijn klachten. Soms voelt de behandeling wat ‘klein’, maar het effect is daarentegen groot. De nacht na de behandeling slaap ik erg diep en de dagen erna voel ik mijn lijf beter. Soms merk ik pas tijdens/na een behandeling bij Celia hoeveel spanning er in mijn lijf zit. Alleen al daarom is het goed om bij Celia langs te gaan, als een soort van periodieke update.

Stefan, Rotterdam 

Pijn in stuitje en onderrug
Ik had last van pijn in de stuit en onderrug. De behandelingen hebben tot een afname van de klachten geleid. Ik ben veel minder stijf in mijn stuit en onderrug en ik voel me mentaal rustiger en meer in balans. De aanpak is beheerst en weloverwogen. Celia straalt rust uit en dat heeft zijn weerslag op het contact en op de behandeling. Altijd wordt gevraagd hoe het gaat en hoe de impact van de behandeling vordert. Celia geeft daarbij ook uitleg over de verschillende stadia van de behandeling en hoe dat per persoon kan verschillen.

Mevrouw J.R., Rotterdam

Vastzittende nek en schouders
Omdat ik al langere tijd last had van vastzittende nek en schouders als gevolg van stress klachten heb ik een afspraak voor een shiatsubehandeling gemaakt. Al direct na de eerste behandeling voelde ik resultaat omdat mijn nek en schouder direct weer beweeglijker waren en ik mij beter kon bewegen. Nu laat ik mij nog regelmatig (eens per maand) behandelen ter preventie. Celia is een zeer deskundige therapeut, die op een bijzondere ontspannen en laagdrempelige wijze de behandeling uitvoert. Ik voel me iedere keer weer herboren na een behandeling.

Janine, Rotterdam

Lymfe oedeem, vermoeidheid, pijnklachten
Ik heb een lymfe oedeem aan mijn linkervoet en been en ben bij ShiatsuPlus gekomen met vermoeidheids-, en pijnklachten. Eerdere behandelingen bij een lymfe drainage therapeut hielpen in eerste instantie met een vermindering van het lymfe oedeem maar reduceerden de pijnklachten niet. Toen verdere verbetering uitbleef, ben ik naar ShiatsuPlus gegaan. De behandeling heeft direct zichtbaar effect, de pijnklachten zijn verminderd en de bijvangst is de ontspanning tijdens de behandeling die de vermoeidheid ten goede komt. De dermatoloog adviseert me om door te gaan met de shiatsu behandelingen vanwege het positieve resultaat. Ook zonder mijn klachten zou ik naar ShiatsuPlus gaan voor een ontspannende shiatsu behandeling! Celia is zeer deskundig en serieus in de aanpak van klachten en de resultaten van de behandeling. De praktijkruimte is persoonlijk en Celia zelf schept een omgeving van rust en veiligheid op een zeer natuurlijke manier.

Maaike, Rotterdam

Algehele vermoeidheid, bovenmatige spierspanning in het hele lichaam
Ik heb een afspraak gemaakt bij ShiatsuPlus in verband met bovenstaande klachten. Ik ervaarde een afname van de spierspanning en betere mobiliteit na elke behandeling. Celia is een deskundig, ervaren en empathisch therapeut en voert de behandelingen op relaxte wijze, in rust en met aandacht uit.

Sandra, Spijkenisse

Preventief
Ik heb geen specifieke klacht. Voor mij is een shiatsu behandeling eens per maand “onderhoud”. De behandeling resulteert in ontspanning, verbetering stabiliteit en bevordering van de (nacht)rust. De aanpak is op de eerste plaats mensgericht. Vooraf wordt altijd geïnformeerd naar klachten, kwalen, enzovoorts voordat er met de behandeling wordt begonnen. Zo’n benadering is zeer professioneel. Celia is zeer deskundig.

Wilbert van Twuijver, Rotterdam

Rug- en heupklachten
Ik ben in 2012 bij ShiatsuPlus gekomen met klachten aan mijn rug en heupen waardoor ik moeilijk liep. De behandelingen hebben eraan bijgedragen dat ik inmiddels zo goed als klachtenvrij ben wat betreft mijn rug en heupen maar nog steeds ga ik regelmatig naar ShiatsuPlus voor andere ongemakken. Celia hielp mij niet alleen fysiek weer op de been (letterlijk) maar ook geestelijk steunt ze je en denkt ze met je mee om bepaalde dingen van een andere kant te bekijken en dat is heel fijn en maakt het geheel compleet.

Suzanne Nieuwland, Spijkenisse 

Duizeligheid en weinig energie
Ik had veel last van duizeligheid en weinig energie. Dankzij de behandelingen namen mijn klachten af en kreeg ik meer energie. Direct na de behandeling voel ik mij altijd een stuk rustiger. Celia is zeer deskundig en inspirerend. Ik ben blij dat ik bij Celia terecht ben gekomen, op veel vlakken heeft zij mij verder op weg geholpen.

Miriam, Rotterdam

Stijve Onderrug
Ik had lichte onderrugklachten. Via via heb ik een afspraak gemaakt bij ShiatsuPlus. De klachten namen al na een paar behandelingen af en het gaat nog steeds goed met mijn rug. Ik kom nu nog regelmatig ter preventie voor een behandeling. De behandelingen worden zeer deskundig uitgevoerd. Celia weet wat zij kan, haar doel is om de klacht te verhelpen. Ze verwijst door naar een andere discipline als dat beter aansluit bij de klachten.

Kees Waning, Rotterdam

Problemen met ontspannen
Ik was het contact met mijn lichaam kwijt, ik kon fysiek niet meer ontspannen, ik kon niet meer voelen. Nu voel ik mijn lijf weer beter en durf daar ook weer op te vertrouwen. Mijn frozen shoulder krijgt ook alle aandacht, met positief resultaat. Maar het belangrijkste nu vind ik dat ik na een behandeling van Celia me weer helemaal voel stromen, tintelen. Ik stap positief, vol levenslust en optimisme weer naar buiten.Ik geef me compleet over, en vanzelf dient zich aan wat er moet gebeuren. Ik vertrouw daar volledig op.

Esther Smit, Rotterdam

Algehele ontspanning
Ik had de eerste keer geen concrete klacht,  maar was eerder door een andere shiatusu therapeut zeer goed aan mijn nek geholpen. Omdat zij er mee stopte, ben ik bij Celia terecht gekomen, eigenlijk voor onderhoud. Daarna heeft Celia mij behandeld voor mijn nek, rug en been en is ze er altijd om mijn hoofd leeg te maken. De klachten nemen altijd af, ik voel altijd weer energie stromen. Ben meer ontspannen. Ik ga in principe elke maand, even voor onderhoud. Laatst nog een keer extra voor mijn blaas. Ik vind het altijd prettig om naar Celia te gaan. Ze is down to earth en betrokken. Luistert goed en weet wat ze doet. Het is bijzonder om te merken, dat een aanraking soms direct effect heeft. Fijn mens, zeer goede therapeut.

Anneke Bensmann, Rotterdam

Hartritmestoornissen, verminderde nier- en leverfunctie, bipolaire stoornis
Ik ben met bovenstaande klachten bij ShiatsuPlus terecht gekomen. Ik ervaar een afname van zowel de lichamelijke als  de psychiatrische klachten. Waarschijnlijk in  combinatie met de reguliere medische aanpak (medicatie) en het intensiveren van mijn eigen yoga- en meditatiebeoefening. Goede persoonlijke aandacht. Per consult niet alleen gericht  op de klachten waarvoor ik me had aangemeld, maar ook inspelend op wat er op het moment speelt. Gedegen kennis van het meridiaanstelsel praktisch toegepast met Rotterdamse nuchterheid en humor.

Frank Wissink, Capelle aan den IJssel

Last van ‘onrust’
Ik wilde graag iets doen aan het drukke gevoel in mijn hoofd, aan het gevoel dat ik  “Overloop”. Ik merk dat ik steeds meer in mijn lichaam kom te zitten. Daarnaast zie ik het uurtje bij Celia echt even als een uurtje “Me- time”. Ik vind dat Celia erg deskundig is, goed aansluit bij mijn vraag en behoefte. Ze is toegankelijk en geeft mij het gevoel dat ik gehoord word.

Kim, Barendrecht

Vermoeidheid en Fysieke klachten
ik ben bij Shiatsu Plus gekomen vanwege verscheidene fysieke klachten en een diepelichamelijke vermoeidheid. Door de shiatsu behandelingen van Celia zijn mijn fysieke klachten minder geworden en heb ik meer energie gekregen. Wat ik waardeer aan Celia is dat zij kennis heeft van zaken. Hierdoor is er echt sprake van een behandeling.

Dhr. Chris K., Rotterdam

Onderrugklachten
Ik heb al jaren klachten in mijn onderrug, ook na hernia operatie. Na vele fysio’s etc kwam ik bij Celia terecht en zij heeft mij zo goed behandeld dat ik nergens last van heb, ondanks fysiek zwaar werk (horeca). Als mijn klachten nu terugkomen door vermoeidheid of iets dergelijks ben ik na 1 of 2 behandelingen weer als nieuw. Super Celia je bent voor mij een “tovenaar”! Dank!!!

Marlous van Schouwen, Rotterdam

Klachten van neurologische aard
Mijn klachten waren van neurologische aard (tintelingen en gevoelloosheid).Celia stelt goede vragen en luistert met aandacht om vooral tot de oorzaak van de klachten te komen. De behandeling zelf wordt uiterst geconcentreerd uitgevoerd. Ik heb makkelijk uitvoerbare oefeningen meegekregen, tesamen met een paar goede  aanpassingen in mijn voedingspatroon. Behalve dat mijn klachten voor 75% zijn weggenomen, heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lijf gekregen. Kortom, Celia heeft niet alleen ‘gouden handen’, maar ook ‘gouden oren’ waardoor iedere sessie altijd een positieve ervaring is met reeel optimisme over het wegnemen of verminderen van de klachten.

Baja van Hulst, Reeuwijk

ShiatsuPlus
Acupunctuur Rotterdam
Iokai Shiatsu therapie Rotterdam
Rotterdamse praktijk voor Acupunctuur en Shiatsutherapie